30 oktober.



Åh fy det är snart november!!! :O
Nu är jag hemma från NY och det var det bästa stället jag har varit på, jag ÄLSKAR det. Shoppade en del, ni får se det här i bloggen någon dag snart när jag har lagt in bilderna i datorn. Jag har inget vidare lust att skriva nu så..
PUSS PÅ ER
amanda

sommar.



jag vill bort, jag vill utomlands, jag vill inte vara kvar, jag vill ha sommar
jag vill bort, jag vill utomlands, jag vill inte vara kvar, jag vill ha sommar
jag vill bort, jag vill utomlands, jag vill inte vara kvar, jag vill ha sommar
jag vill bort, jag vill utomlands, jag vill inte vara kvar, jag vill ha sommar
TA MIG HIT UTOMLANDS NU! <3
Någon annan som håller med mig kanske? :)
xoxo
fanny

27 oktober.

hejsan igen!
Förlåt för dålig uppdatering, sitter nu i min säng och skriver i bloggen. Ska snart läsa i min Frida tidning som kom idag, äntligen min efterlängtade tidning ;) Haha!
Har i alla fall haft två kompisar hos mig nu i två dagar som åkte hem idag. Det har varit jätteskoj och gjort massa men dom åkte hem idag, kommer sakna er! Ses igen till julen :)
När dom åkt hem så träffa jag Lotta. Vi åkte på hennes moppe runt i eklanda och utanför, så sjukt skoj. Och vet ni? Jag fick testa köra O: , fast vi åkte inte på hennes EU-moppe ;) Haha, men det var hur kul som helst! Och själv kan man ju säga att man var grym som körare, eller inte ;) Menmen, kul var det i alla fall!

slänger in lite bilder från idag! :)

modell: jag
fotograf: malin/ebba


modell: jag, malin, ebba


modell: jag, malin, ebba

xoxo
fanny


25 oktober.




Kärleken är saknad till tusen!

24 oktober.

hej sötnosar!
Förlåt för att jag inte skrev något om igår. var upptagen hela dagen/kvällen så hann, skriver om igår nu istället.

Började med att jag vaknade och gick upp och fixade mig och sånt. Sen vid kvart över 11 så kom min morbror och hämtade mig, åkte med honom till stan och kollade på någon utställning han har -.-' (men han är fotograf och han hade en egen utställning så han ville visa den)
Efter det så åkte han hem och släppte av mig. Sen bestämde jag och Sara att vi skulle träffa Linn. Så vi tre tog bussen till frölunda torg och gick där ganska länge. Kollade runt på det nya och shoppade lite. Men jag typ inga pengar på mitt kort så jag köpte bara lösnaglar och ett par jättesöta vita spetstrosor, nöjd i alla fall! Och lösnaglarna sitter redan på. Sen gick vi till pressbyrån och köpte glass innan dom var tvungna att åka hem. Då snackade jag med Rebecka istället. Så när Linn och Sara åkte så kom Rebecka, Meia och Jenny till frölunda istället, dom hade varit på stan innan. Så var vi där massa och gick mest runt och snackade och hade skoj. Sen tog vi bussen hem till Rebecka på kvällen. Var där hela kvällen, kolla tv, åt, datan och snacka massor och annat, massa mys i alla fall! :* Sen vid tio över tio kom mamma och hämtade mig hos Rebecka så åkte jag hem, fixade mina lösnaglar och sånt. Så var väl hemma vid halv 11 igår. I alla fall en lyckad kväll, tack alla som gjorde den bäst!
Nu i eftermiddag ska vi till farmor, ska träffa typ släkten och sånt för hon fyller år. Aja, får stå ut, Haha!
Men innan det så måste jag i alla fall springa och träffa Jennifer älskling som åker till Canarieöarna(stavning) imorgon, måste säga hej då och sånt innan hon åker. Hon hinner nog inte hitta på något idag för hon skulle packa, hihi. :)

Men vi hörs och jag skriver nog mer i veckan vad som händer.
glöm inte att kommentera sötnosar!
& vi hoppas att amanda har det bäst i NY nu.
xoxo
fanny


loooov.

hej! :)
Verkligen sköna dagar i skolan nu dom sista, har gjort lite mer roligare saker på lektionerna.
Idag tex. så var det en gymnasieskola som var hos oss så alla i 9an var och lyssnade på dom i gympasalen, missade spanskan då! Sköönt. Men nu är jag hemma och har ett långt lov framför mig. Eller långt och långt, men ska i alla fall hinna med rätt mycket.
Ska träffa människor, massa som är saknade. Och jag och sara har planerat massor som vi ska göra på lovet, bio, sola, träna, mys&sova över och färga håret ;) Haha!
Och så måste jag träffa Jennifer en gång till i helgen också för hon åker ju utomlands på måndag, kommer sakna henne, så måste säga hej då och sånt! Och jag tror att jag ska träffa två kompisar under måndag&tisdag, ska bli skooj! :) Måste ha lite tid till plugg också, men det får fixa sig. Nu är det ju lov, så pluggandet får inte komma i första hand för min del på ett lov ;) haha!

Ska fixa mig nu för snart ska jag åka på träning igen. Hemma ikväll igen och får se vad som händer då :)
xoxo
your fanny


looooooooov, och jag älskar det!

21 oktober.

hellu! (:
jag hoppas ni har förstått att amanda ska till NY nu på lovet så det blir ju bara jag ensam hemma här i Sverige! ;)
det kommer nog bli mest jag som uppdaterar denna veckan då tror jag eftersom amanda är i NY och shoppar som tusan. Är nästan säker på att ni kommer få se vad hon har fått med sig hem, spännande! Hihi.
Men hon har i alla fall sagt att hon kommer nog uppdatera endå från NY så ni får läsa lite om hennes resa :)
Hoppas ni får ett underbar lov själva.

Ska snart åka på träningen, lyssnar nu på våran nya cheer-musik och jag älskar den verkligen.
xoxo
fanny


20 oktober again.

Hoppas ni har lagt märke till våran nya design och header. Hihi!

20 oktober.



GAAH JAG ÅKER I ÖVERMON!!!!!!!!
jag är överlycklig och har suttit och kollat shopping ställen hela kvällen i stort sett.

Imorgon blir det nog en rätt lugn dag i skolan, vi ska se på bio på morgonen, i taket lyser stjärnorna. Den är gryymt bra! :) Okej men jag är toooooo up in the air för att blogga just nu. Vill bara springa runt och skrika att jag ska till NY på torsdag.
PUSS
Amanda

19 oktober.



jag älskar dig! fanny&amanda. <3

Blir nog hemma hela lovet, eller jag träffas säkert kompisar och åker in till stan och gör mysiga saker :)
Men vi åker nog inte iväg i alla fall. Ändå mysigt! Och jag tar nog det mest lungt då, ska försöka att inte plugga någonting, om det verkligen inte behövs.
Men snart, snart är det lov. Någon mer en jag som längtar oerhört mycket? :)

Kommenterar ni, uppdaterar vi! ;)
xoxo
fanny

18 oktober.

Hello! (:
Söndagkväll och helgen är snart slut, om bara några timmar! Jag vill inte men jag måste orka skolan!
Men vi får se det på den posetiva sidan, inte alls långt kvar till lovet nu, bara en vecka kvar i skolan. Jag vet inte vad jag ska hitta på på lovet men hoppas jag kan få pengarna av mamma och pappa snart så man kan gå i stan och shoppa lite kanske, fika och sånt :) alltid mysigt! Och så ska mina kompisar kanske komma hit någon dag på lovet, träffar bara dom på sommrarna i båstad annars. Kommer bli jätteroligt om dom kommer :)
Idag sa vi i alla fall hej då till Jamien (koreografen, för er som inte förståt det en). Han fick lite presenter och sånt. Jättetråkigt att han åkte idag men han har varit här i två veckor och fixat allt med lagen, så duktig, haha :) jag förstår mig inte på honom! Men han är verkligen underbar. Hoppas vi ses nästa år igen! We will miss you! :')


lite knasig bild, jag hade lite kul och strechade.
men tänkte att det var lite roligare med en sån här oseriös bild här på bloggen :) haha

Nu har vi fått nya tröjor i cheeren. Älskar dom! och det står så här på dom
 " Get blown away by the breeze of success 
                  Bobcats 09/10 "

xoxo
fanny

18 oktober.


favoriiiiit

Hejsan :)
Blir en liten kort update här då jag håller på med annat. Okej, jag håller inte riktigt på med något annat mer än att snacka med folk på msn och äta apelsin för att bli av med min hemska förkylning.
Kan passa på att säga grattis till Foki som vann årets blogg igår på BlogAwards. Helt klart en värdig vinnare! Hon tog hem ytterligare två priser för mest orginella och årets nykomling. Rätt bra jobbat eller vad säger ni? ;) Grattis till alla andra som vann fina priser igår med :)
Nu ska jag snart göra mig iordning för sängen även fast klockan bara är 8. Men jag måste orka gå till skolan imorgon, för jag kan inte missa mer än de två dagarna jag missar på grund av att jg åker till NY. Bara jag inte får feber över natten...
Puss och kram
FörkyldaAmanda

17 oktober.

IIH, varje gång jag skriver ett inlägg skriver jag ju datum, och det blir högre siffra varje gång, och varje gång tänker jag, NEWYORKNEWYORKNEWYORK. IIH. I am super exighted! Plus att jag kollade på bilder på Jennifers dator från när hon var där och det gjorde ju inte saken bättre. ;) Bara 5 dagar kvar. Gaaaaaah!


jag och jennifer i hamnen. och ja vi har likadana jackor :D

Idag har jag varit i stan med Jennifer. Myspys! Vi fikade och bara gick runt och kollade i massa affärer. Hur mysigt? :) Sedan gick vi ner till hamnen och tog lite bilder med min mobil. Trevligt trevligt! Fast det blev en giganto repa mitt på min skärm. Buhuuu. Jaja, den syns bara i vissa vinklar, men stor är den! Efter stan så gick vi hem till Jennifer och tog mååånga bilder. Hihi, min jennifer är så söt så. OCH OM DU SER DETTA JENNIFER, DU ÄR EN AV DOM FINASTE PERSONERNA PÅ JORDEN, BÅDE PÅ INSIDAN OCH UTSIDAN, SLUTA NEKA NÄR JAG SÄGER DET. Så, nu var det sagt ;)
Nu ska jag ta en apelsin så jag blir as med min förkylning.
Puss
Amanda


allt och lite till.

hejhopp.
Hemma från träningen nu. Kom lite sent idag för vi trodde att vi började kvart över fem men det gjorde vi visst inte :/ Vi tränade slutdansen till programet hela träning men är inte klara med den. Men det kan bli riktigt snyggt!
Jag blir hemma resten av kvällen eftersom pappa väcker mig halv åtta imorgon, tidig träning ända till klockan sex på kvällen, heldags träning. Och på kvällen blir det ju middag med laget och koreografen! Blir väl bara tvn eller läsa min underbara bok ikväll, haha, jättebra och mysig i alla fall! Och jag vet jag låter mobbad, vem av alla tonåringar i Sverige ligger och läser i sin säng en fredags kväll istället för att vara ute med kompisar? Men jag ÄR faktist trött och jag SKA träna hela helgen. Och JA jag har varit ute med kompisar dom senaste helgerna. Plus att jag faktist mår sådär just nu, inte på topp ikväll precis!
Men jag orkar inte tänka så, vill tänka posetivt i alla fall! Fortfarande ganska slappt i skolan nu och jag väntar verkligen på att skolfotot ska komma, det borde komma när som helst ju. :)

Har inte så mycket mer att skriva ikväll,
jag hoppas att ni får en mer mysigare kväll eller roligare en vad jag har haft i alla fall!
Inte säker på om jag kommer orka skriva så mycket mer denna helgen,
eftersom jag kommer träna varje dag! Trevlig helg folket(a)
xoxo
fanny




Bild 1: Jag på bilden. Ursäkta bilden, men vi ska ta bättre bilder, I promise!
Bild 2: Amanda på bilden. Mjukis kläder, bilden är tagen nu ikväll!

we love you!

16 oktober.

Hejhej (:
Kom nyss hem från min träning. Är helt slut. Jag gjorde inte så mycket idag, men jag har dragit på mig en förkylning så allt är jobbigt. Haha okej inte allt, men nästan. Vi dubblade massor idag iallafall. Det gick fin fint. Jag har lite ont i ryggen/huvudet nu men jag lever! Nu ska jag bara ta det lugnt eller träffa någon som vill träffas???!!?!?! Hihi :)
Pussar
Amanda


soluppgång i januari förra året.

Watch.

 

Hittade denna snygga klockan från Guess. Gillade paislymönstret i, lite annorlunda att ha på en klocka! :)
Jag som inte har någon klocka letar som en dåre. Helst skulle jag vilja ha den här, eller en triwa by tritoni. Eller kanske en knokk klocka. En i varje färg. Det skulle inte sitta fel. Men nu är det bara 7 dagar kvar till New York och jag längtar supermycket. Hihi!
Puss och kram
Amanda


15 oktober again.

Hejsan!
Tänkte blogga lite om hur min dag har sett ut, haha!
Efter skolan när jag kom hem så märkte jag att min plupp till piercingen(naveln) var borta så jag fick lite panik och började springa runt och leta efter den. Men det kändes ganska kört, den är ju mindre en en ärta så..
Jag sa i alla fall till mamma så fick vi ringa till UVX och fråga om man kan köpa en plopp bara. Och eftersom jag, amanda, sara, jennifer och lotta hade tänkt på att åka till vittras öppethus idag så passade ju det perfekt att åka in till stan och köpa en plupp. Så mamma körde in mig och Sara till stan så skulle vi sedan möta dom andra om dom skulle komma. När vi kom till stan så gick vi ner till nordstan och mötte Rebecka, Hanna, Sara och Ellen som var där. Var lite med dom på donken och sen gick vi runt i nordstan och letade efter UVX, haha! Men sen hittade vi dit i alla fall och jag köpte min plupp för bara 25kr. Sen var jag och Sara tvungna att ta bussen till vasaplatsen för att hinna gå på vittras öppethus. Så jag och Sara fortsätter till busshållplatsen och hoppar på 4an, men såklart så har vi tagit fel och åker ända till Berzeliigatan så vi fick typ springa upp igen för backen och leta runt efter vasaplatsen medan Sara snackade med Lotta i mobilen som stod ensam utanför vittra och väntade på oss. 
Men vi hittade verkligen inte dit och gick fel så vi var tvunga att fråga en tant istället och hon visste vägen så när vi kom dit så mötte vi Lotta. Och gissa vem som kommer precis då när vi ska gå in till gymnasiet? Jo, Eira som vi inte träffat på flera månader, hihi :D Blev jätteglad av att se henne igen och hon skulle såklart också in där. Så vi gick runt lite och kollade inne på vittra och gick sedan på en föreläsning och sen till en till föreläsning som vi inte alls lyssnade på. Jag, Sara och Lotta satt bara och skrattade hela tiden och ville bara ut därifrån, haha har nog aldrig skrattat så mycket på länge! ;)
När det var klart så tog vi i alla fall en spårvagn hem(efter massa strul med vilken vi skulle ta o.s.v) och sen hämtade Lottas pappa oss.
Men det var i alla fall en helt underbar dag, tack alla som gjorde den perfekt!
Speciellt tack till Sara som står ut med mig i stan, jag hittar ju inte någonstans.
Vårat lokal sinne slår allt, tillsammans klarade vi det i alla fall ju, haha. Jag älskar dig!
Nu ska jag göra klart svenska läxan och ta mig en frukt ;)
xoxo
fanny

slänger in en lite äldre bild på mig.

Modell: jag
Fotograf: Amanda


15 oktober.


jag i barcelona i somras!

Hejhej!
Idag har det vart skola från 8 till cirka halv fyra. TRÅK. Fast vi hade rätt kul ändå. Typ låg på varandra i cafeterian? Haha, roligt var det iallafall ;) Sen kittlade Fanny Jennifer och Sara mig, och när någon kittlar mig får jag panik och typ slåss. Så där låg jag och slogs på golvet i cafeterian medans dom kittlade mig. Det måste ha sett oerhört normalt ut!
Efter skolan var Sofia här och vi typ har flummat hela kvällen från tills nu. Har haft väldigt kul! Skulle egentligen på öppethus på ett gymnasie, men orkade inte. Det kommer nog fler öppethus hoppas jag!
puss
Amanda


14 oktober again again.

Tjenatjena :)
Nu är jag hemkommen från en väldigt rolig träning. Vi gjorde mest  gymnastik och jag satte arial igen. Roligtroligt! Det är en sån härlig känsla när man lär sig något. Att man har presterat och varit bra. Samma sakom man gör bra ifrån sig  på tillexempel ett prov. Hela dagen blir liksom räddad om man gör bra ifrån sig och man vet om det själv. Ja det är härligt att vara nöjd.

Har precis ätit ett stoooooort äpple. Det var gott och sveskt och sådär alldelles höstigt syrligt. Haha :) Men nu ropar pappa. Vi ska ladda in nya pengar på min mobil ;) Nu är det föressten bara 8 dagar kvar tills jag åker till the big apple. Något speciellt ställe jag ska gå till? Någon somvart i NY som har något tips? :)
här kommer en fin bildsom fanny har tagit :) ...



den är så vårig och härlig! men nu är det ju typ höstvinter äckelpäckel grått ute.
Fast jag måste erkänna att jag tycker det är vackert med alla gula löv! ;)
Puss
Amanda

14 oktober again.

tjohej! :)
Jag tycker att en så länge i alla fall så går det riktigt bra med bloggen. Vi uppdaterar ofta och ni kommenterar!
det är super och blir bara roligare att uppdatera då. Och vi går gärna in på era bloggar och kommenterar om ni kommenterar våran och skriver in eran blogg adress. :) ville bara säga det! tack så mycket.

Hemma från träningen i alla fall och vi fick säga hej då till våran ena koreograf, Spencer, idag eftersom han ska åka hem nu. Men Jamien(våran huvudkoreograf) är kvar tills på söndag. Nu är det bara 3 träningar kvar att göra klart hela programmet och köra till musiken. På lördag är det träning hela dagen och på kvällen ska vi åka och äta tillsammans med laget, kommer bli jättemysigt!
Ska snart fixa i ordning mig för att sova, snart helg. (=
ha det så bra så hörs vi snart igen,
godnatt!
xoxo
fanny 


14 oktober.



Amanda (högst upp) jeans JL, tunika monrow, halsduk HM, skor scorett, jacka svea (den mysigaste som finns!!), väska friis&co

Fanny (längst ner för alla som inte förstod det) jeanstights ginatriot, lila leopardmönstrat linne HM, skor dinsko, stor kofta pappas, jacka everest, väska accent.

Det var fem minus grader när vi skulle gå till skolan idag, FÖR kallt! Men det är mysigt med stora tröjor och halsdukar. Hejdå Sommar, Hej vinter! Vart tog hösten vägen?  

Nu ska jag ut och fota, resultatet får ni senare.
Slänger in ett inlägg efter min träning.
puss på er
Amanda


14 oktober.

hejhej! :)
Nu ska jag skriva mitt första inlägg som jag skriver själv på bloggen, iih spännande!
Tycker verkligen det ska bli riktigt roligt att blogga och jag har längtat att få börja skriva.
Pluggat lite nu när jag kom hem och kollat på nelly.com, älskar den sidan för dom har så fina kläder :)
Ska läsa lite bloggar sen och ikväll ska jag träna.
Som amanda sagt så är det rätt lungt i skolan nu för vi har inga prov ända till lovet. Yay! Känns verkligen som man behöver ett lov nu, men det är bara en vecka kvar i skolan tills lovet och snart är det ju fredag, det går fort kan jag lova :) Innan jag avslutar detta inlägg så ska jag slänga in en bild på ett par underbart söta tofflor & en jättesöt tröja från forever21!
xoxo
fanny


13 oktober.

Hejsan =)
Här sitter jag med ett underbart glas med juice i handen. Så himla gott! Kall apelsinjuice. Haha! Jag har varit utan det i över en veka då vi inte har haft någon hemma. Snacka om att jag har längtat efter detta glaset. Skitgott verkligen!
Nu har jag och Fanny verkligen kommit igång med bloggen här, 8 kommentarer på två timmar ungefär är ju superbra. Då bloggen bara levt i 2,5 timmar typ. Tummen upp för det!
Denna veckan i skolan är det väldigt lungt och snacka om att jag är glad för det, vi som hade så himla mycket förra veckan behöver lite lugn och ro.
xoxo
Amanda




forever21.




Hur sött? :)


13 oktober.

Hej! :)
Nu har vi precis fixat klart den här bloggen. Vi kom på idén för en halvtimma sen så den blev väldigt bra för att ha varit gjord på en halvtimma. Hoppas vi lyckas bra med denna bloggen för i våra enskilda tidagare bloggar har vi ju slutat skriva efter någon månad eller så ;)
Men denna gången ska det bli uppdatering varje dag, iallafall nästan! Och nu är vi ju två på samma så då händer det ju mer saker.
Puss och Kram
Fanny och Amanda

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0