klänning och blogg

o'herre ! .. som ja brukar säga. haha!
jag hittade min gamla blogg som inte är uppdaterad sen i höstas, och jag har glömt av lösenordet så där bloggar jag inte längre ;) men roligt att se hur man skrev då.. Och jag skrev väldigt mycket vad jag hade gjort på dagarna, så minnen kommer upp igen, aaww :')!

saknar vissa tider ibland..
här är en länk till min gamla blogg till er som vill kolla in den snabbt!
http://www.metrobloggen.se/jsp/public/index.jsp?article=19.11619840




min skolavslutningsklänning sommaren 2009 :*
puss

fanny

27 - 28 februari!

tack för en jätteunderbar dag igår med sofia!
Vi var i stan hela dagen och träffa massa folk och gick runt i nordstan. Sen blev vi så trötta så vi tog bussen hem till sofia. Kolla tv och myste hela kvällen, ringde runt till skönt folk och snackade. haha så underbara!
Sen sooomna vi vid tre - halv fyra någongång och vaknade vid tio. Fixade oss och sånt och sen var jag tvungen att ta bussen hem för jag skulle på träning. Men pappa kom och hämta mig nere vid busshållplatsen istället, så åkte hem en stund och sen åkte ja till torget, där meia och dom kom och hämta upp mig. Åkte till träningen och var där från typ halv tre till halv sex. Gick jättebra på träningen i alla fall =) Kollade på de andra lagen lite också, och de går så bra för alla. Jag är peppad till DM nu, jag vill bara täävla nu!!
Efter träningen åkte vi hem då, och jag har duschat och ätit lite.. messat och nu sitter jag här i sängen med datan i knät. Mysigt iaf! Och imorgon börjar skolan, jag vill verkligen inte. Men vi ska tänka positivt, att vi har fått vara lediga i nästan två veckor nu, hehe ;)


bild från i sommras när jag träna min scorp =)
BOBCATS 09/10 ! .. the ones you came to see!

vad har ni gjort i helgen då alla läsare? :D
... och nu är de bara åtta dagar kvar till födelsedagen! <3

puss
fanny

godnatt

Skriver från mobilen för kan inte sova. Men hoppas alla ni bloggläsare har haft en bra dag! Jag har iallafall haft det, shopping och sen nästan 4 timmars cheerleadingträning! Det låter helt underbart i mina öron iallafall ;) sov sött /amanda

hunter



ja som ni kanske fattar på rubriken och bilden så har även jag införskaffat mig ett par hunterstövlar. Däremot inte i samma modell som typ resten av göteborg har, okej det där var en överdrift men många har hunterstövlar faktiskt. Haha crappy kvalite på bilden, mobilkameran vettni ;) kul att mina gröna juicy strumpor fick vara med på ett hörn där. Åh apråpå dom, så köpte jag boken Elsas mode idag. Har läst 20 sidor och är redan helt FAST. Hon har vart i NY i boken, jag vill tillbaaaakaaaa.. jag saknar det verkligen. Världens. Bästa. Stad. 

puss
amanda

26 februari

Sitter hemma en fredagskväll, tråkigt värre! Men de är skönt på något sätt, eftersom jag tränar varje fredag på kvällen och åker hem och duschar och äter, så är jag alltid väldigt trött på fredagskvällarna. Så ja brukar stanna inne, om ja inte orkar gå ut och träffa någon en stund förstås! Drar in till stan eller åker och solar och sånt på lördagen istället, och träffar folk. Så man kan säga att ja brukar stanna inne och vila till lördagarna ;) hehe!
Idag var jag i alla fall och solade med sara och sen åkte vi hem, för både hon och jag skulle på träning. Träningen gick jättebra i alla fall, och nu är de inte långt kvar till tävlingen! Längtar! Lycka till alla i norra DM som ska tävla imorgon, de kommer gå jättebra :)

Imorgon möter jag nog upp sofia på torget och sen åker vi in till stan, ska träffa sebbe och jim och några till kanske om dom orkar komma. I alla fall, sen åker jag nog med sofia hem och sover hos henne :) Mysigt värre! Saknar dig min ängel. Ni får ha en mysig kväll folket, så hörs vi snart igen ;)


visar upp mina hemliga talanger inom målning, HAHAH *skäms*

... och bara 10 dagar kvar till födelsedagen! <3 (om man räknar med idag)
puss
fanny

sommarsaknad




som man brukar säga..
bilderna säger allt! saknad..

nu ska jag sooova för imorgon ska jag träffa sara och vi ska soola =)
då ska jag ligga och tänka att jag ligger på stranden i värmen, som ja brukar 
göra när jag solar solarium, när sommarsaknaden är som stööörst!! :|

puss
fanny

sommar





Jag längtar, jag längtar så cp mycket till sommaren. Det känns som att det kommer bli BÄST! Språkresa, gothia, kompisar, sol(haha förhoppningsvis), och bad, ja helt wonderful!

hade redigerat masas fina bilder som jag tänkte ladda upp här nu, men hinner inte ladda upp flera nu för måste soooova.
puss
amanda


mina tankar

jag bryr mig helt enkelt inte ett skit..
Man förändras, och sånt är livet, eller hur? Och de gör jag också. Och de är jag glad för. Man vill kanske inte alltid vara som man alltid varit och man vill kanske inte alltid se ut som man gjorde för något år sen, eller beté sig på samma sätt eller umgås med exakt samma folk och aldrig träffa nya. Så är de bara inte, eller hur? Kan ni inte bara förstå de någon gång och sluta dra ner andra för att man förändras och inte är den man var just då. Just då du tyckte man var en bra person, utan jag är den jag är nu och är nöjd över det. Jag vill inte vara den du vill att jag ska vara. Jag vill vara den jag är lyckligast över att vara. Och jag är helt enkelt bara mig själv. Jag är fanny och ingen annan, så är de bara. Okej? fatta någongång..
säger inte att de är just en person som gör så jag känner mig tvungen att skriva detta någonstans. Utan de händer ibland och jag hatar de. Lägger ner tid på hur andra personer är, visst de är bra att ni säger vad ni tycker, jag kanske kan ändra mig något för att bli en bättre människa? Ingen är perfekt lix.. ni har er själva att tänka på och tänk er själva att få den skiten ibland, nej de är inte roligt. Så snälla lägg ner, om ni nu stör er på de så mycket så bry er inte om mig eller den ni nu stör er på! Seriöst..
Jag vet.. detta blev typ värsta deppiga texten, emo texten eller något. Och det är inte sån jag är! Jag försöker bara skriva av mig och de är bara jag och amanda som bestämmer vad vi ska skriva om här och inte någon annan. Vill ni läsa bloggen, så gör de.. men vi skriver om vad vi vill, de här är fannyochamandas blogg ;)

& nej jag är inte på dåligt humör just nu, alla behöver skriva av sig lite eller prata med någon ibland.. eller hur?
Nu ska jag bara mysa ikväll och snacka med sociala folk och vara glaaad. För imorgon är de inte heller någon skola så jag ska sova till tio eller något. Sen ska jag träffa sara för vi ska sola :) Så härligt. Saknar det!
och jag är så pepp på att fylla år, har skrivit upp vad jag önskar mig och sånt igårkväll, hahah.

nu har jag snart varit 15 år i ett år..
nu vill jag bara bli 16 år och leva vidare..



puss
fanny

favoriter






Är det inte fetttttttt nice att vi får vara lediga på grund av snön? Liksom i Luleå hos Rebecka går dom i skolan ändå ;) Aja deras hus kanske håller när det snöar, våra faller ju ihop.. HAHA. Nej men fick reda på för någon timma sen att det inte är någon skola imon heller, det är ju gryyyyymmmmmtttt! Då har det ju nästan varit typ 2 veckors sportlov, hääärligt!

Igår var jag och såg valentines day på bio, skitsöt! Taylor Lautner är ju med ;) Idag var det stan igen med Jennifer, fika och snacka massa skit, det är gottitt det ja! Meennee nu ska jag fortsätta med det jag höll på med, dvs INGENTING!
pussssss
amanda

pitbull


pitbull - hotel room, love it!

... elva dagar kvar till födelsedagen! <3

puss
fanny

lediga igen!

helluuu =)
vaknade vid ett idag :o, inte så konstigt eftersom ja inte var så trött igår kväll och satt uppe och pratade i telefon med folk. Mysigt de också, eller hur? Nu sitter jag i alla fall i köket med min rosa och har ännu inte fixat mig. Men vi är lediga från skolan idag också, och jag bara älskar det! Ska göra lite mat nu snart till mig och bror, haha som inte kan laga mat.. skoja bara ;) eller..
Ska/skulle träffa sara idag i alla fall, men vet ni hur mycket snö det är här eller? Och de har snöat massor nu på morgonen och de snöar fortfarande. Jag vågar knappt gå ut, kommer typ sjunka *stavning* igenom snön eller dränkas, hahah! :) jaja.. får se om ja vågar gå ut senare eller något. Nu ska ja laga mat i alla fall och bara slappa och kolla film kanske. Mysigt att vara hemma i alla fall, känns som man har haft lov i två veckor nu.. hur härligt? :D vi hörs mer senare, och hoppas ni får en mysig dag vare sig ni är hemma och har ledigt eller är i skolan. Jag får i alla fall tacka snön idag också.. TACKTACKTACK!!

... elva dagar kvar till födelsedagen! <3
puss
fanny


onsdag

sitter i mina stora sköööna säng med min lilla rosa data, och har de allmänt skönt ensam!
har tränat nu ikväll och de gick jättebra! tränade bygg och vi satte de, nu är de inte långt kvar till tävling ;)
& ja var med jennifer förut idag, mys och vi va hemma hos henne, pratat i tele med folk, datan, snackade och åt nya ballerina kakan som smakar kladdkaka, fatta vad god eller? :o hahah!

nu ska jag snart in i duschen om inte joel ringer snart, haha. som skulle ringa upp, men han verkar inte göra de :)
aja, vi hörs imorgon eller något.
föresten..
vi var lediga från skolan idag då, pågrund av snön såklart. love it! och vet ni vad? vi är lediga imorgon också..
I LOOOOVE IT! TACK SNÖN <33 nu ska jag hoppa in i duschen och sova lääänge imorgon, och sen ska jag träffa sara. sådeså!

pusssar
fanny

saknad

Jag kan säga såhär. Jag skulle nästan kunna göra vad som helst för att få tillbaka lovet. Jag älskar verkligen att bara vara ledig och inte tänka på massa tråkiga saker och vara depprimerad för att skolan tar hela sitt liv och sånt. Även om ja vill träffa folket i skolan och älskar min underbara klass, haha. Sista året med er nu då.. <3 så vill jag ha lov! Jag vill så gärna tillbaka till knäred. Jag älskar att bara komma hemifrån några dagar och vara med några man älskar. Ebba och Malin ni är underbara, ni gör mig så glad och jag tänker aldrig på de svåra i livet när jag är med er, ni är alltid så underbara och får mig på topp. Tack så mycket för en underbar helg, ni ska veta att jag saknar er tjejer, redan. Och vi kanske inte träffas innan sommaren? hemskt.. <3
slänger upp lite bilder från lovet i knäred tillsammans med tjejerna! lyssna på låten samtidigt. saknar er så mke..






JAG ÄLSKAR ER
puss

fanny

TACK SNÖN!



Surfat runt lite på abecrombie & fitchs hemsida.. JAG VILL HA ALLT! Typ.. Nej, men vissa saker bara MÅSTE jag klicka hem någon dag, fast har inte kollat än om de skickar saker till svergie men ändå! :) Jag vill ha en av parfymerna också, men de skickar dom ju inte till svergie iallafall :( Luktade på den när jag var i new york i höstas.. Sen dess har jag velat ha den, vet dock inte varflör jag inte köpte den då men jaajaa. En anledning att åka till baks till new york iallafall! jag saknar det.
PUSS
amanda


lediga imorgon


jag älskar låten, verkligen. vet att den inte är ny eller något men ändå..
Hemma från skolan, ätit lite och lyssnar på musik bara.
Ska plugga lite till spanska provet idag som är på fredag.. *suck*
Har precis fått reda på att skolan är inställd imorgon, hur skönt? PÅGRUND AV FKKING SNÖN..
okej, IMORGON älskar vi snön eftersom vi inte behöver gå till skolan, och är lediga.
men annars? vi hatar den!

PAPARAZZI - LADY GAGA
We are the crowd,
We're c-coming out
Got my flash on it's true,
With that picture of you
it's so magical
we'd be so fantastic, oh

Leather and Jeans,
Garage glamorous,
now show what it means
But this photo of us
it don't have a price,
Ready for those flashing lights
Cause you know that baby I

Im your biggest fan
I'll follow you until you love me
papa-paparazzi,
baby there's no other superstar
that know that I'll be
papa-paparazzi
promise I'll be kind,
but i won't stop until that boy is mine
baby you'll be famous
chase you down until you love me
papa-paparazzi

I'll be your girl,
backstage at your show
Velvet ropes and guitars.
Yeah cause you know I'm starting
between the sets
Eyeliner and cigarettes
Shadow is burnt,
yellow dance and return,
My lashes are dry,
purple teardrops I cry
It don't have a price,
Lovin' you is Cherry pie
cause you know that baby I.

Im your biggest fan
I'll follow you until you love me
papa-paparazzi,
baby there's no other superstar
that know that I'll be
papa-paparazzi
promise I'll be kind,
but i won't stop until that boy is mine
baby you'll be famous
chase you down until you love me
papa-paparazzi

Real Good
(we're dancin' in the studio)
Snap, Snap
(that Shit on the radio)
Don't stop for anyone,
We're plastic but we still have fun!

Im your biggest fan
I'll follow you until you love me
papa-paparazzi,
baby there's no other superstar
that know that I'll be
papa-paparazzi
promise I'll be kind,
but i won't stop until that boy is mine
baby you'll be famous
chase you down until you love me
papa-paparazzi 

jag vill ha sommar nu! känner på mig att de kommer bli den bästa sommaren :)

bild från skolavslutningen 09 <3


knäred 18/2-21/2 2010

sammanfattning på helgen i knäred! och nu är jag hemma igen :) kommer sakna de, verkligen.

hahha. bilden från någon dag i veckan :) jag och malin!

torsdag
• mötte malin på centralen och vi tog tåget ner till laholm där vi mötte ebba och hennes mamma som kom och hämtade oss, så åkte vi hem till knäred!
• gick ut och gick på kvällen, snackade massor och gick förbi hennes mormor och kolla på deras nya hus, skolan och sånt :)
• träffade maja en liten stund.
• hem senare och snacka massor och skratta, hade allmänt skoj. haha
• gick in till husvagnen(där vi sov, utanför deras hus), snackade och sånt. sen somna vi.
fredag
• satte klockan på typ sex, och vi gick upp.
• fixade oss och sånt till skolan.
• gick förbi och hämtade maja påvägen.
• kom till skolan och jag och malin var med ebba i skolan, haha jätteskoj var de! träffade alla och sånt :)
• efter skolan skulle vi till macken och hyra film men vi hitta ingen bra.
• gick till cornelia och låna film istället.
• kolla film och myste.
• firade ebbas pappa, gästerna kom och vi åt tårta och kolla film och sånt. skratta och snacka och sen somna vi.

lördag
• vaknade ganska tidigt.
• fixade oss till halmstad.
• väntade på bussen till laholm som var ganska mycket försenad pågrund av snön.
• kom till laholm och väntade på nästa buss till halmstad i en timma, eftersom vi missade bussen som vi skulle ta pågrund av laholms bussen var försenad, haha.
• tog bussen in till halmstad.
• åt på donken och sen gick vi runt i massa affärer och shoppade, kolla in killarna och följde efter in på jack&jones, haha minnen.
• ebbas mamma hämta oss och sen åkte vi hem igen.
• vi var hemma själva, dansade och hade skoj, sen laga vi tacos och åt de, jättegott blev de!
• lyssna på musik på datorn och dansade och sånt.. haha.
• fixade oss och gick ut i snön och tog massa bilder. (BILDER KOMMER)
• gick in och kollade på bilderna och sånt medan emanuel, affe, pauline, casper och oskar kom och skrämde oss utanför i fönstret.
• gick ut med dom, hade typ snöbollskrig och blev mulade ett antal gånger och sånt, haha. 
gick in senare och kolla film och tog ansiktsmask.
• gick in till husvagnen och sov efter att vi fixat oss.

söndag
• ebba väckte mig och malin och sa att vårat tåg hade blivit inställt pågrund av all snö, blev asglada för vi slapp åka hem idag och kanske skulle missat första dagen/dagarna i skolan, hehehe(A)
• gick in och åt frukost och fixade oss, medan vi fick reda på att tågen skulle gå igång igen efter tolv. faaaan.
• sen ladda vi typ upp bilderna vi tog igår och sånt. kollade igenom dom och packade och sånt för att åka.
• åt lite innan vi skulle åka och snacka och sånt, ebba skulle på träning men den blev inställd pågrund av snön(igen). så hon åkte med och lämnade mig och malin vid tåget.
• jag och malin tog tåget hem, gick bra även om vi var rädda att vi skulle typ dö pågrund av snön. haha! men resan gick super och vi tog lite kort, lyssna på musik och snackade massor och sånt, efter att vi gått runt en stund och letat efter våra platser på tåget, så satte vi oss ner på några andra platser ist. (:
• mamma kom och hämta mig på centralen, så vi åkte hem och åt och sånt, sen har jag bara varit hemma ikväll. tagit de lugnt och mest suttit framför min rosa lilla dator. & saknar redan tjejerna och alla andra!


kommer mer bilder någon dag i veckan!
imorgon är de skola, har precis packat upp mina saker nu. ska kolla tv och snacka med kompisar och sånt nu,
vi hörs i veckan igen!
många pussar
fanny

bajjjs

HAHA mogen rubrik amanda! Nä okej, den är riktad mot att skolan börjar imon igen.. Men det har varit ett sjukt bra lov! Massa shopping, massa jennifer, massa sena nätter, massa onyttigheter(haha jennifer..) och massa.... nej nu tog det stopp.. HAHA jag är jätteskrattig! Ni kan ju skriva det i bryblocken om ni vill.. Jag tänkte såhär ta kort på saker jag har köpt under lovet, men alltså så var det så att batterierna i min älskade kamera var slut och jag orkar inte ladda den! Så ni får stå ut tills någon tar tag i bördan att ladda min kamera.






HAHA jag och jennifer på väg mot... MCDONALDS!! hahaha nyttigt värreee.. Sen har vi ju ätit lite pizza hut, fikat lite för mycket på expresso house och ätit lite för mycket popcorn. Menmen,
MAN LEVER BARA EN GÅNG
amanda


halmstad



shoppade med tjejerna i halmstad, tog bussen ner efter att ha väntat i en timma på bussen. haha!
kommer sakna er jättemycket! ha de så bra så ses vi till sommaren igen, om inte innan <3

puder, nagellack, block till skolan, rosa tröja(har en likadan i svart), jeanstights och en piercing. Köpte också en ansiktsmask men den använde vi på kvällen så har ingen bild på den. sista bilden är på tröjan och byxorna på =)

pussar
fanny

i knäred

nu sitter jag här med ebba och malin i soffan och kollar film. jättemysigt!
dom somnar nog snart, och jag sitter här med datorn i knät, haha. vi har varit i halmstad idag
typ hela dagen och shoppat massor. ja, de kommer bilder när jag kommer hem imorgon! :)
vi har tagit lite kort och spelat in videosar som kanske kommer upp här någon dag, vi får se!
sen när vi kom hem så tog vi de lugnt mest, efter en heldag i stan. blev hemma själva nu ikväll för ebbas päääron skulle ut. har mest lyssnat på musik och sånt. sen gick vi ut och tog massa bilder i snön som också kommer upp på bloggen så fort jag fått bilderna! :)
och senare var vi ute en stund med pauline, emanuel, affe, oscar och casper i snööön. hahah! bäst, förutom att dom mula oss så allt smink och allt rann, inte skoj. och snön är ända upp till midjan så man kan knappt gå om man inte går på vägen då, haha. och sen kom maja men hon stack hem! efter en stund så gick jag, malin och ebba in och kolla film och tog ansiktsmask och sånt istället :) myyysig kväll i alla fall. ska snart sooova för vi är jättetrötta nu, skönt ja!
hoppas ni haft ett härligt lov folket!
& ni andra som har lov denna veckan som kommer få ha de så bra utan oss andra ;) hehe.
jaja, vi hörs imorgon när jag kommit hem! jag och malin tar tåget imorgon.
kommer sakna lilla knäred och allt folk här! vill inte tillbaka, inte än iaf..
pussssar
fanny


gammal bild från förra året i båstad! hahahah ;) nej jag är inte seriös..
saknar båstad så himla mycket. allt folk och kvällarna, dagarna, sommaren där nere.
kommer bli bäst med er tjejer sommaren 10 <3

min mobil är trasig :(



min sonyericsson jag fick i födelsedagspresent i somras är sönder.. eller den är helt cp iallafall :(
jag tyckte om den. ett tag iallafall! hahaha nu hatar jag den och har min gamla mobil.. den funkar iallafall.
Men ska försöka hitta någon ny mobil men.. inte lätt! Vill helst ha någon mobil med qwerty-tangentbordsgrej, meeeen en touch är inte fel, det är det ju på min gamla.. okej, den är sjukt seg och jobbig så kanske inte touck.. eller kanske. JA jag vet inte helt enkelt.. MOBILPANIK!!
jag gillar dom som är på bilden iallafall.. paaaappaaaa? (a)
HAHA ne, men japp så är det!
puss
amanda 

godnatt

jag trodde inte banan var en exotisk frukt. :(
PEACE OUT som alla skriver nowadays..
amanda


-det funkar fortfarande inte med bilderna :(:(:(


all we want is summer










vinter i göteborg, sverige, världen.. inte okej.. JAG VILL HA SOMMAR!

Pusss
Amanda

packar

nu har jag precis packat klart, eller jag är inte färdig än. jag har bara lagt fram sakerna på sängen! och så smart var jag, när jag ändå ska sova där snart =) får lägga ner dom i en väska nu eller på golvet, så fixar jag de imorgon på morronen. för runt halv fyra åker jag imorgon! ska träffa malin på stationen så tar vi tåget och möter upp ebba. ni får ha de så bra så länge så hörs vi igen på söndag när jag kommer hem! om jag inte uppdaterar när jag är där någongång ;)





är inte riktigt klar med packningen än, haha. de är alltid så att jag tar med mig för mycket!
men de behövs. bättre de än för lite såklart! kommer hem igen på söndag :*

detta är något jag inte kan vara utan just nu. äter i princip miiinst en frukt varje kväll, älskar de!
har precis ätit upp mina vindruvor och ska ta äppleeet nu :)
& mitt kära rosa läppstift som jag nästan blivit beroende av. de måste med imorgon :)




nfinity skorna









nya nfinity skorna kom idag, har längtat så mycket. dom är bäst!
pussar
fanny

språkresa..

... sitter fortfarande uppe vaken, bara för att jag inte kan sova. inte för att jag har försökt så mycket men ändå. jag orkar inte sova nu för jag är inte så trött, inte så trött så jag vill sova i alla fall. har tänkt på hur mycket jag saknar sommaren. jag är så avundsjuk på alla som åker utomlands nu i vinter och nu till våren, jag vill också!! så jag längtar jättemycket till sommarlovet, när alla får ledigt. och särskilt till den 19 juni, för då åker jag och my min ängel, till england tillsammans på språkresa i tre veckor, hur mysigt? jag ska sooola, badaa, och vara i skolan i england, vi ska bo hos en familj där, vi ska åka in till london någondag och massa annat. träffa massa människor och prata massor med engelska, super inför gymnasiet! haha :) kommer hem igen 10 juli, tror jag. jag längtar så sjukt mycket, för jag vet hur bra det kommer bli. språkresa är verkligen något man kommer minnas för livet, och en 3 veckors resa utan familjen, hur härligt? ;) kommer självklart sakna alla här hemma.. men då blir de ju bara skönt att komma hem sen också =)! nu vet ni vad som händer för mig i sommar i alla fall. men de är bara en av många saker! kommer nog skriva mycket mer om sommaren i flera inlägg. de är verkligen någonting som ja vet att alla saknar. sommaren är den bästa tiden på hela året, så är det bara! =)



språkresa, till England med My ängel, den 19 juni - 10 juli!
längtar mest av allt just nu..
bilden är från när jag var i turkiet tillsammans med hennes familj, Maj -09! saknar..

pussaaaar
fanny

3

HAHA idag inne på 3affären så skulle Jennifer fråga om dom kunde fixa hennes mobil för hon kan inte öppna inkorgen, så självklart är det den snyggaste av alla killar på 3(alla där är SJUKTsnygga) som är ledig, haha så fråga vi han och han va hur jävla flörtig som helst..
jennifer: alltså jag kan inte öppna min inkorg, det står såhära åtgärden..
han: misslyckades? ;)
jennifer: aa..
han: men det kan vi fixa jättelätt :D fast inte nu, men imorgon mellan 10.00 och 15.00 så har vi en tekniker här som kan fixa det jättesnabbt och lätt!
jennifer: aa okej :)
han: aa men låter inte det jättesuper bra? ;););;);););)

HAHA han är så snygg så man dör ju typ och så trevlig.. HAHA japp skulle bara skriva det.. eftersom det inte funkar på detta JÄVLA BLOGG.SE att ladda in bilder..

haha
puss på er
amanda


nostalgiiii

tja!
idag och igår var jag i stan heela dagen tillsammans med Jennifer! Mysigt värre! har köpt en del sakersom jag ska visa här i bloggen imon eller något, för nu lyssnar jag på massa gamla låtar på spotify.och snackar med massa kompisar. nostlagi. Underbart! spotifyers: -> nostalgi <-

blogg.se dampar så jag kunde inte lägga in någon bild.. kommer bilder närdet funkar igen!

pusss
manda

semledagen..

Vaknade upp hos sofia idag. Igår beställde vi en pizza och delade på för vi hade inte ätit på hela dagen, förutom en apelsin som vi delat på, haha. Så vi gick ner till pizzerian där sofias mamma hämtade upp oss och så åkte vi hem till sofia. Åt lite och kollade tv, sen satte vi oss i sängen och kolla en film, snackade massor och sånt mys =)
Idag på morgonen så kolla vi lite tv, satte på datorn och sånt, åt frukost och fixade oss sen. Sen vid fyra åkte vi iväg, sofia skulle in till stan på bio med sin pappa, så jag tog bussen hem. Har bara varit hemma hela kvällen, kollat i den nya tidningen som kommit, hihi. Ätit en semla, och jag älskar de. De är ju fettisdagen idag så.. ;)
I alla fall.. jättemysig dag igår och idag. Imorgon ska jag möta upp sofia på torget igen, åka och sola och sen blir de nog att vara med sara, saknar henne! Sen på kvällen blir de träning, och de nya skorna har kommit, längtat! :)
Nu ska jag ta en apelsin och fortsätta kolla i tidningen och läsa massa skvaller och skit.. haha. Sen blir de att fixa sig och sooova, är jättetrött nu. På torsdag tar jag och malin tåget till ebba, i knäred. Kommer bli jättemysigt, och där kommer jag vara ända till på söndag, så får se om de blir någon uppdatering från min sida =)
hoppas ni får en mysig kväll alla, många pussar.
fanny


mina egna semlor från förra året, fettisdagen =)

bästavän



nu sitter vi hemma hos mig igen och har varit lite i stan och sånt ;)
ska snart åka till sofia och ha myys!

jag älskar dig
bästavän <3

pussar
fanny

snart in till stan..

sofiaa älskling är här nu och vi ska snart in till stan. Ja ska byta mitt löshår och sånt senare!
ska nog sova hos älskling idaag och vi ska ha de MYSIGT&STRULA (Y) haha...... <3
nu äter vi choklaaadbollar och kollar på sofias egobilder, snygga som fan ;) haha!
hoppas ni får en lika mysig dag/kväll.
pusssar
fanny & sofia


alla hjärtans dag..

.. utan någon kärlek.
ja, de låter hemskt. Men så är de faktist! Har tränat idag från tre till fem, massor med kärlek till laget<3, sen hem och duscha och åt och sånt. Sen nu ikväll mötte ja amanda och vi var ute lite och sen gick vi in till mig. Mysig och slapp alla hjärtans dag idag, och de är ju ändå lite mysigt? Just nu ligger jag i sängen med min kära rosa lilla data som snart kommer somna in känner ja på mig.. hemskt, men ja kan inte ens lyssna på musik utan att de hackar och den stängs av av sig själv o.s.v.. få se till att fixa den, för ikväll är de min lilla rosa som har fått min kärlek(L)
hoppas ni fått en mysig dag
glad alla hjärtans kväll <3
pusssar
fanny


cocaine



Nomy – Cocaine - spotify

SÅ bra låt! Alltså det dära so fine this day all your problems has gone away vid 0.28 är så gryyyyyymt!
tack lotta säger jag  bara! HAHA :)

När jag väl har börjat kan jag väl slänga in lite fler låtar som jag lyssnar mycket på just nu..



MGMT – Kids

så HÄRLIG! Man blir liksom glad. :D



The Fray – You Found Me

Underbar, behöver jag ens säga något mer?



Glasvegas – Daddy's Gone

Påminner om sommaren, lotta, gymnasiemässan, cheeren, japp heeelt perfekt!



John Mayer – Free Fallin' - Live at the Nokia Theatre

and I'm free, free fallin, fallin - absolut helt fantastisk låt!



Benny Benassi – Come Fly Away - Original Radio Edit

FEST!



David Guetta – Memories (Featuring Kid Cudi)

David Guetta = Perfektion



LMFAO – Scream My Name

fab!



Iyaz – Replay

Blir man inte aasglad av denna låten?
got me singing like nananana everyday



Tokio Hotel – Automatic

Tokio Hotel, alltid lika bra!

Haha jag skulle kunna hålla på resten av dagen.. Jag har vääääääääldigt blandad musiksmak som ni kanske ser, och det syns på min spellista.. min spellista <3 på spotify då..

PUSS PÅ ER
amandiii

färgat håret idag

tjosan!
färgade håret idag. hade tänkt få en mycket brunare färg än vad jag hade. en mörk brun helt enkelt, men eftersom ja va brunett innan och valde en ganska mörk brun så blev mitt hår näst intill svart, haha! jodå de va ju en fin färg och så, väääldigt mörkt bara och i vissa lägen ser de verkligen svart ut. och de va inte riktigt vad ja tänkt mig. i alla fall inte nu ikväll.. för idag va ja med sofia i stan och ja köpte nytt löshår till mitt svarta hår och såklart fick ja jättejätte mörkbrunt/svart löshår och när ja kom hem så tyckte både mamma och jag att de inte riktigt va den färgen ja egentligen ville ha.. så ja tvättade håret nu ikväll för tredje gången och denna gången med silver schampo, haha. så ja ska tvätta håret några gånger imorgon också och på måndag så de bleks och blir mörkbrunt istället, och så åker jag och mamma och byter ut mitt löshår.
så himla typisk fanny.. haha. jaja, ja färgade faktist på mig själv helt ensam och ja jag kan faktist färga mitt egna hår. men de blev alldelles för mörkt.. eller vad säger ni?


F Ö R E (gammal bild men samma hårfärg som innan)


E F T E R (ja jag har precis klippt mig så de är kooort)


jennifer som bloggaar

Hejhej , jennifer här. Jag är med amanda nu och vi tänkte väl sätta på en film snart och äta chips eller nåt (a) haha. Men nu kollar vi på melodifestvalen och erik saade är snyyygg :D

nu kommer lite hetaa bilder från i höstas när vi var ute och fotade.











pussaaaaaaar
jennifer


angel

hej, tog bort förra inlägget för fel person tog åt sig, det var inte menat till dig! :) yesyes, hemma från träningen och sitter nu och äter clementin och lyssnar på coldplay. gott!
ha det bra
amanda 

klippte mig inte idag..

har precis varit med världens bästa fia&fille. haha, dom gick precis hem..
mysiit lite och snackat och kollat tv och sånt. nu vet ja inte vad jag ska göra, nationella idag och aa..
nu är de inget mer plugg i alla fall! & imorgon börjar looovet :)

klippte mig inte idag eftersom frisören var sjuuk :(
aja, de kanske blir imorgon istället om hon kan och sånt.
sen på kvällen blir de träning!


pussar
fanny

veckan!

skulle precis åka och träna nu.. vi va påväg i bilen men så ringer dom och säger att de blir inställt eftersom de va något konstigt vatten grejs så man inte kom in i hallen. Haha!? jaja.. sånt händer. Så de blev ingen träning för mig ikväll.. -.- Nu ska ja istället ta de lugnt ikväll och duscha och försöka "plugga" lite till nationella i svenska till imorgon. Känns så himla konstigt att man inte kan vara förberedd och påpluggad eller något inför typ skolans största prov! Men nu är de sista provet för veckan sen är de fredag och sen är de looov, hur skönt?
Längtar så sjukt mycket.

Imorgon ska ja klippa mig efter skolan och på fredag blir de träning. På lördag ska ja nog vara med sofia! Hade velat köpa nytt löshår då också men får se hur de blir med de :) På söndag träning, måndag något(?), tisdag(?) men på tisdag kväll ska ja kanske till the studio med sara och ta modellbilder, hehe! Ganska många som åker dit och dom har ringt några gånger så de är kanske dags att testa? :) Sen på onsdag är de träning på kvällen i alla fall och på tordag till söndag åker ja till lilla knäred!
Hoppas ni får en häärlig vecka och sen är de loov, och de älskar vi!


btw. jag var absolut inte seriös med bilden i förra inlägget!
om ni känner mig vet ni att ja bara hade tråkigt och visar bara mina snygga *host* ritningar i paint haha..

wannabe kissie?

hahah! ja vad ska man säga? jag är i alla fall rätt uttråkad
och gjorde en egen PÅHITTAD serie bara.. haha.. som ska föreställa
mig som blir rik och ska bli som kissie, kanske någongång kommer
de fram någon "wannabe kissie" som är brunett? de vet man aldrig..
kan i alla fall lova er att inte blir de jag.. fyfaan. även om ja är en
av hennes läsare! hehe.. jaja, hon är i alla fall fööör fejk!

här kommer min lilla serie (och nej, blondinen ska inte föreställa kissie
de ska bara vara någon random tjej som är avundsjuk)



fotograf

lite bilder som ja tagit med system kameran och fixat till lite i picnik!
hoppas ni får en mysig söndagskväll för imorgon börjar veckan igen..
och för min del gäller de nationella prov, fyfaan för de.
I love you all!







vi hörs nog mer imorgon. nu ska ja göra matte
och ta en chokladboll som lillebror har bakaaat ;)


fannyjosefine

  VS  
före bild                                                                          efter bild

ny bild helt enkelt. den andra såg för mycket ut, hehe! så ja gjorde en ny, och den får de bli ett tag nu..
sov så sött!
godnatt <3
puss
fanny


förlåt :(

förlåt för asdålig update från mig, men har pluggat sönder denna veckan och så slutade vårat internet fungera igår. meeen i'm back now :D

Sen senast jag uppdaterade har det väl inte hänt så mycket.. nej typ ingenting speciellt. Några darlings sov här i fredags tills idag.. eller igår mena jag, hehehh ;) Idag så var sofia här en liten stund på kvällen, sen träffade jag jennifer och har inte vart hemma, kom väl hem för någon timma sen. Except that så har jag väl inte gjort så mycket mer än att lata mig och ta bilder med min cam väääääldigt seriösa och så.. Hihi dom tänkte jag att ni skulle få se nu så japp, here they are (några iaf);





haha lite ledsen för att internet inte funkade :/

nu ska jag nog hoppa ner i sängen och soooova
pussss
amanda


lördag

imorse kom sofia hit och vi fixa oss lite, sen tog vi bussen in till torget. Gick runt i massa affärer och shoppade, mysigt! Sen efter några timmar mötte vi rebecka där och så skulle sofia åka. Så hämta mamma mig och becka så åkte vi hem till mig, sen körde pappa oss hem till sigrid på lagträff. Svinmysigt verkligen! hela laget där och tränarna. Kolla typ filmer från våra träningar och åt och snacka massor :)
här kommer i alla fall lite bilder på vad ja shoppa idaag. hoppas ni får en mysig helg folket. I LOVE YOU ALL!


2 stycken rosett spännen från glitter. vitt och rosa! 32:-/st


rosa läppstift(love it!!) från åhléns och hårband från bik bok! 110:- & 19:-


svart tröja från bik bok! 199:-


ljus rosa linne från gina! 129:-

hoppas ni haft en mysig dag/kväll!
i love you,
puss

fanny


heeelg(L)

säger som typ alla andra när de är fredag imorgon. heeeelg snaaart! Och ja älskar verkligen helgerna. Tycker att veckorna går så himla fort nu, tycker inte ni också de? Har haft 2 prov denna veckan, har väl gått helt okej hoppas jag! Nästa vecka börjar nationella i svenska ;s hahah! aja.. får stå ut. Jag lovar att de kommer gå fort nästa vecka också och då är de sportlov sen vecka 7, and I love it! ska träna på onsdagen vet ja och på torsdagen åker ja kanske till lilla knäräd tillsammans med malin och träffar ebba och hennes lilla gäng ;) haha. nej, men vi ska kanske va med henne i skolan på fredagen så får träffa lite folk. Stannar nog där till på söndagen i så fall så kommer missa träningen då.. *suck* men de är de värt för en gångs skull. Träffar ju aldrig dom flickorna annars. Förutom på sommaren! ååh vad jag saknar båstad(L) haha! jaja, sommaren får vi snacka om någon annan gång. nu är ja alldelles för trött.
ska sooova nu och imorgon är de freeedag, och de älskar vi :)
ska föresten på bio med spanskan imorgon, haha. sen hämtar pappa mig och kör mig till träningen.
sen händer väl något på kvällen sen är de lördag(L)

va i näset med sofia och felicia idag hos adam och träffa han och jesper och sen kom carl.
alltid lika trevligt! haha :) sööötnosar är ni allihopa bästavänners. hehe..
ajaa
godnatt folket:*
fanny


pussssssssssssssssssssssss (inte så ny)

vinter hos oss



bevis på att vi faktist har mycket vinter i gbg ;) & jag längtar till
sommaren sååååhäääääär mycket!
händer massa nu i sommar och under året också, ska skriva allt
någongång till er. promise! :*


kyssar
eran fanny

vinter



~ nu blir de paradise hotel..
     and I love it!

puss
fanny

RSS 2.0